EEN WOONHUIS VERHUREN

Makelaardij Rood is ook gespecialiseerd in de verhuur van woonhuizen.

Hieronder vertellen wij u op welke wijze wij dit goed voor u kunnen regelen, zodat het gehele proces voor u zo aangenaam mogelijk en zorgeloos zal verlopen.

De volgende stappen gaan wij samen met u doen:

 1. INTAKE gesprek
  Het traject van de verhuur van uw huis begint met een afspraak in uw eigen huis. Tijdens dit gesprek maakt u uw wensen kenbaar en wij vertellen u in duidelijke bewoordingen over onze dienstverlening en geven u uitleg over de volgende stappen in het verhuur proces.

 2. ADVIES
  Na het intake gesprek kunnen wij u inzicht geven over de te verwachte huur-opbrengst hiervan.

 3. PRESENTATIE
  Een goede presentatie van het te verhuren huis is heel belangrijk. Om te zorgen voor een professionele en heldere aanbieding naar potentiële huurders maken wij een duidelijke tekst en zorgt de fotograaf voor prachtige foto’s van uw woonhuis.

 4. INTERNET-presentatie
  Vanzelfsprekend melden wij uw huis aan bij de kanalen welke passen bij uw woonhuis, onder meer: makelaardijrood.nl en Funda.

 5. Etalage’s:
  Tevens zal uw woonhuis worden gepresenteerd in onze etalage's in Alkmaar-centrum naast de HEMA. Alsmede in de etalage aan het Plein in Bergen NH.

 6. BEZICHTIGINGEN
  Zodra de potentiële kopers zich melden plannen wij de afspraken voor de bezichtigingen in. Onderhandelingen worden altijd in goed overleg met u gevoerd.

 7. HUUROVEREENKOMST
  Nadat de onderhandelingen positief zullen zijn afgerond zullen wij, als de verhuur-makelaar, de huurovereenkomst (ROZ laatste versie NVM) gaan opmaken. Op de dag van de sleutel-overdracht zal uw huis worden afgeschouwd en worden ook de eind-meterstanden opgenomen.